maanantai 24. elokuuta 2015

24.8
ajat on muuttuneet. kovasti ajat on muuttuneet.
mulla on missio. levitän,noin niinku markkinointi-mielessä, kuvan kaltaisia flyereita tulossa olevista kipinäfestareista. innolla levitin sanomaa ja ajattelin viedä muutaman kappaleen paikalliselle yläasteelle. tässä nyt kerrottakoon,että oon itsekin aikoinaan käynyt samaa koulua. eli tutut oli hoodit.
muttamutta... välitunti kai just loppu,mut en kuullut kellon soivan. en kai vaan kuullut,kai koulussa on kello vielä nykyäänkin? menin anyway sisälle. käytävällä oli iloisesti puliseva poikajoukko. kysyin kundelta:"mitä te oikein teette?" vastauksesta:"pelataan pleikkaa" tajusin jo aika selkeesti,että nyt taitaa olla jo nykyaika. ei mekään aikoinaan ihan käpylehmillä leikitty,mut jotenkin meidän salaa röökaamisessa,syljeskelyssä,tyttöjen kiusaamisessa,toistemme tönimisessä on kyl jotenkin hieno hohde.
nojoo... mut olihan ihan asiallisetkin asiat muuttuneet. pyörätuolilla liikkuminen sisätiloissa oli varsin vaivatonta. niin ja sit oli hissi ja kaikkee. esteettömyys on kaikkien etu.
opettajia haastattelin pitkän tovin. oikein oli täyspäisen ja fiksun olosta porukkaa.
jos isoon kouluun on ollut tarkoitus luoda välitön ja letkee tunnelma,siinä oli onnistuttu. tommonen työpaikka varmasti auttaa kestämään välistä ehkä kovinkin raskasta pietiä.
liikenteessä olin tänään pelkästään jakkaralla,koska käytin häntä tohtorissa. saa nähdä,voiko vialle tehdä mitään täällä,vai käykö matkamme taas pt-keskukseen..

 mutjoo,asentaja-koneistaja palvi tuli tänään asentamaan mun pornonpunaset puolapuut kattoon.
harjottelu on valmis alkamaan!!
samalla palvi laitto merkkiruuvit valmiiks köyttä varten. temppurata sai aimosykäyksen. nyt saan lainadremelillä tuunattua lipakoita pintoja!




















Ei kommentteja: