maanantai 10. elokuuta 2015

10.8
jep. reipasta menoa.
oltiin aamulla ykän kanssa linlossa. olin kaikki taas huolella suunnitellut. mut ei,ei mennyt ihan taaskaan suunnitelmien mukaa. perusongelma edelleen vaan on ja pysyy. kaide on liian kiikkerä. kaikki energia ja keskittyminen menee kaiteella pysymiseen. itse hyppy ja sen tekniikka on yhä vaillinainen. suorituksen kehittäminen jatkuu. pitänee nyt olla kuntaan yhteydessä,että ne tekis kaiteesta hiukan tukevamman.
sitten ykä sai puhelun merimiehiltä,jotka pikaisesti tarvitsivat apua. ei ne hukkumassa olleet,pikaisesti tarvitsivat veneeseen hankaimet. merihankaimet. larussa olivat pulassa. voimakaksikko ykä ja jani lähti biltemaan. hankaimet löytyi (niin no,ehkä vähän muutakin). lauttasaari oli pelastajien seuraava etappi. seilorit odottivat meitä seurusteluravintolassa. heti näki,että hankaimia ei ainakaan tänään tarvita. keinuvaista,iloista ja kovasti ystävällistä oli seurue. ja kovaäänistä.
siinä nyt sit tuli kaikkee. välillä piti käydä alkossakin. no atk-tukihenkilöt ainakin oli koolla. hauskoja tyyppejä,joskin äärimmäisen arveluttavia. yks kaveista oli käynyt ulkomailla,espanjassa. oli tuonut toiselle jampalle tuliaisen. jääkaappi-magneetin. kaveri piti sitä saunapuhtaana vittuiluna. kysyin,että miks? "mä oon koditon" kuului vastaus.
mut joo,siitä bilteman reissusta: ostin 5 metrin pätkän läpimitaltaa 36 mm köyttä. temppuradan yks osa taas ratkastu. jeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ei kommentteja: