tiistai 18. elokuuta 2015

18.8
kovasti erilaista. tai no,aamun toimien jälkeen lähdin käsipyöräilee. kovinkaan äärirajoilla en mennyt,mut meno tuntui jotenkin tosi energiseltä. päätin mennä sinne koulun pihalle temppuilemaan rekille. ei mitään kovin kummosta. roikuin ja testailin. koulun kello soi ja samassa tajusin,että kouluthan on piruvie jo alkaneet.  pihalle pölähtänyt oppilaiden sankka joukkokin vähän vihjai semmosta. treenasin rauhassa,pokkana loppuun ja kiireettömyyttäni oikein korostaen poistuin vähin äänin.
menin cittarille. no,puhelin piippas tekstarin merkiksi. eräs ystävä oli kahviseuraa vailla. sovittiin tällit cittarille. olipa kiva,että joku halus kahville MUN kanssa. ja että tää toveri!! siinäpä valtavan fiksua ja oikein piristävää seuraa. turistiin pitkään ja ihanan soljuvasti ja lopulta keräsin rohkeuteni ja pyysin daamia jäähallille lätkämatsiin (hifk-blues). ja arvatkaas mitä? se muuten lähti!!!
ennen peliä oli vielä asioita hoidettavana. lähdettiin hetkeks eri teille. mä toin fillarin himaan. ihmisten ilmoille oli matka,mun piti meikkaakin ja silleen. vaihdoin jakkaraan. seuralaisenkin piti hoitaa jotain hommia,sovittiin tapaaminen jäähallille. se toteutukin,mut matsi oli loppuunmyyty!! lätkä vaihtuikin mukavaan iltakävelyyn ja rupatteluun.
keskustelu tän naisen kanssa on paitsi vuolassanaista myös aina yhtä pohtivaa. erilaisten toimintatapojen miettiminen on kiehtovaa. myönnettäköön nyt tässä,että heiskanen joutui koville. teoria ei kyl aina oo mun juttu. mua kiinnostavat aiheet saa musta sillai enemmän irti. kuulostiko toikaan lause yhtään järkevältä. mutta siis... oppituntina:muutkin,jopa ihan järkeviltäkin kuulostavat ihmiset,saattaa päästää aivopieruja ja muita ajattelemattomuuksia. kuulema.

Ei kommentteja: