keskiviikko 23. heinäkuuta 2014






23.7
olipa erilainen päivä. kovasti erilainen. aamulla tosin kävin fyssarissa,missä järjen vastaisesti harjottelin kävelemään portaita takaperin!
fyssarísta suoraan hyppäsin taxiin ja suuntasin oikein isolle kirkolle. aikeena oli mennä tsiigaa yhtä uutta juttua ja yksiä tiettyjä bikineitä. no,niitä bikineitä ei löytynyt,niinkuin ei sitä juttuakaan. niillä selvästi taitaa olla joku yhteys... katselin maailmaa ja sen kauniita,vähäpukeisia ihmisiä lumoutuneena. kruisailin mopolla eestaas,mikä olikin helsingin kaduilla ihan helppoo. pieniä tietöitä lukuunottamatta.
nojoo...hetken harmittelin,etten nähnyt niitä biksui,mut kaikkea muuta nähtävää piisas. on helsinki vaan hieno kaupunki. ja sitäpaitsi,on tähän ikään mennessä tyhmempiäkin asioita tullut tehtyä naisen perässä juostessa. aina ei oo ollut näin nätti keli. eli paahtunut oon vaan lisää. nyt habitukseni väriltään muistuttaa jo eben-puuta
ja tähän loppuun vielä vammais-asiaa: helsingissäkin on hyvä olla vammaisena. sielläkin vammainen saa erityis-kohtelua:vessan ovi avataan,jäätelön kanssa saa extra-paperia ja saa olla rauhassa vähäjärkinen (ominaisuus,joka tässä tapauksessa ei liity vammaisuuteen). anyway...välittäminen liikuttaa aina mua. ja vaikka se loisikin epätasa-arvoa,niin nyt mä en valita. nyt positioni on mulle eduksi. hyvö invalidiliitto!

Ei kommentteja: