tiistai 22. heinäkuuta 2014

22.7
vauhtia ja vaarallisia tilanteita. aamulla koekoottiin mun uus teltta jonin kanssa. makuualusta ja -pussi on jees. telttakin on jees,mut on siinä tuhat asiaa muistettavaa. lähipäivien uuttera harjoittelu toivottavasti tuo jonkinmoisen lihasmuistin,automaation. eka retki suuntautuu laajakallioon,niinku sillai varmuuden vuoks,hädän sattuessa kohdalle,hannelen mestat on lähellä...
loppupäivän oon sit käsipyöräilin. nyt se sit on todettu:30 kilsaa semihaastavassa maastossa alkaa olemaan tän hetkisen kunnon katto päivässä.
tässä illansuussa könkkäsin vielä kauppaan. basmatit ja kaurahiutaleet oli loppu.
niin... helville oli tänään asioita. vakavia asioita. pyysin luvan kaveruuteen. sovittiin tän tyypin kanssa,että helviltä pitää pyytää lupa. vihreää valoa tuli. tuli ehkä vähän höntti olo,kun helvi sano,että "ei sun tarvii tohon lupaa pyytää." miten niin ei tarvii????????? no,oli mul toinenkin juttu helville. suunnittelen tohon pihalle semmosta rekki/voimistelurengas-hässäkkää. pyysin siihen lupaa helviltä. sain sen ja odottelen vielä arkkitehti ystäväni jannen soittoa asian tiimoilta. janne pusaa piirrustukset ja suunnitelmat. minä puolestani etsin toteuttavaa porrasta. asia on aivan alkutekijöissään. siinäpä jollekin veikeä urakka. vapaaehtoiset saa ottaa yhteyttä.

Ei kommentteja: