lauantai 25. heinäkuuta 2015

25.7
toiminnan täyteinen päivä! kaiken muun lisäks heräs ajatus,josta hiukan jäljempänä,
heti aamusta aktivoiduin syvikselle. menin seuraamaan rantalentopalloa ja viettämään nättiä kesäpäivää auringon paisteessa.


no juu... kyllästyinkin aika pian joutenoloon ja suuntasin kanttulaan. ajattelin käydä purjeessa kahvilla ja mennä tsiigaamaan optimistijollien pm-kisoja. joo,menin purjeeseen kahville ja oikein makkarankin söin ja kaikkee. mut jollat jotka näin,oli kyl rannalla. kisat oli käynnissä jossain huitsin...merellä.
mittailin niitä jollia siinä rannassa. niin ovat näppärän pieniä. siinä syntyi se ajatus. mä hankin semmosen jollan ja alan treenaa. nyt jo näen itseni suurena merikapteenina... jolla on pieni vene. en kyl oo haalinut vielä asiasta tietoo... en tiedä,onks tää juttu edes mahdollinen. muuttujia on nyt paljon,liekö liikaa?



melu-festarit oli siis kanttulassa. olin tulossa satamasta,kun pekka pysäytti mut ja pyys mua yytsii bändejä. pekka oli mestoilla mixaajan ominaisuudessa,mut sillä oli hanna ja onni mukana. olipa nasta tavata hannaa pitkästä aikaa. hieno ihminen!!
nojoo... äkkiä sit tuli kyl kylmä,mut kai mä vähän taas päivetyin. ainakin nahkaa taas kihelmöi kivasti.

Ei kommentteja: