tiistai 21. heinäkuuta 2015

21.7
mopon tankkausta,syvää filosofiaa ja hc-pornoa.
huhhuh... kovasti toiminnan täyttämä päivä. heinäkuu lienee sopiva kuukaus aloittaa mopo-kausi. käytiin jo hakemassa bensaa ja tsekattiin öljy-politiikka kohilleen jonin kanssa. koneet käynnistyy lähipäivinä ja sitten mä meen. hiljaa ja lopullisesti.
söin ja mun hoviarkkitehti pikkis tuli paikalle. suunniteltiin edelleen mun voimistelurengas/rekki-hässäkkää. projekti kohti rakennekuvia ja rakennuslupaa jatkuu. hyvältä näyttää.
sit lähdin lievittämään huonoa omaatuntoa pyöräilyttömyydestä käsipyörällä. mäki-treeniä. totuttelen vauhtiin ennenkuin lasken mäkeä jakkaralla. tuolilla pitää edelleen treenaa. toivottavasti saan herra oven hinaamaan mua mäkeä ylös.
kivasti siinä torin kulmalla hiki kuivui. tuire singahti paikalle ja totuttuun tapaan syvennyttiin hyvinkin eksistentiaaliseen keskusteluun. tuiren kanssa keskustelu usein taipuu hyvinkin polveilevaksi. syykin siihen on aika selvä:tuire tarttuu asioihin pelotta eikä keskustelua rajoita mitkään säännöt. mulle säännöt voi olla hyvinkin tarpeen,mutta kun niitä ei ole, se on hyvinkin vapauttavaa. siis ajoittain,sitä ei voi korostaa liikaa. torille hiihti kaks tyttöö. kehon kieli kertoi,että toisella tytöistä on joku hätä. niin joo...ja hän itki. en kuullut mitä ne puhui,mut se toinen lohdutti sitä toista. yhtäkkiä ne rupes pussailee. niinku toisiaan. niinku suulle. okei. kuvio alkoi hahmottumaan. tytöt lähti ja me tuiren kanssa jatkettiin keskustelua. nyt homoudesta ja seksistä. jossakin yhteydessä oon sivunnut seksiä. niinku sivulauseessa ja ennen kaikkea harvoin. jonkinmoinen suhde seksiin mulla kyl on,vaikka tällai halailenkin puita,harrastan kuvanveistoo ja jaan soppaa köyhille. äimisteltiin  sitä,miten paljon seksuaalisuus ohjaa tätä koko yhteiskuntaa. m-i-k-s-i? joka asiaa mainostetaan tisseillä. "käytä koirasi ulkona tämän eroottisen leivänpaahtimen kanssa." tai "hanki sinäkin tällainen,jo heruu."
niinno,enhän mä sitä,onhan seksi ihan kivaa. aina melkeimpä oon harrastanut sitä,kun on ollut siltä tuntuva hetki ja sopiva tilaisuus. muttamutta...sen hetken ulkopuolelle sillä ei pitäis olla vaikutusta. miks seksi liittyy kaikkeen tai oikeammin... miks kaikki liittyy seksiin? väsyttävää ja ehkä jopa hieman turhauttavaa. tällaisen vanhemman valtiomiehen vinkki: tarkkaile motiivejasi. älä pelkää,mutta tarkkaile herranjumala sun omia motiivejas!!!

Ei kommentteja: