tiistai 14. heinäkuuta 2015

14.7
no ny kyllä sattu nappi päivä!!! aamulla aloitettiin jonin kanssa sen rekki-hässäkän vakavampi suunnittelu. ihan alkuun kartoitettiin olemassa olevat palikat. niin ja mittailtiin. uuuh,looking good.
vampyyri kävi hakemassa verta niin,että jouduin terkkuun. ei vaan,kävin tk:n fyssarin kanssa hiukan neuvottelemassa. tuloksena sain maksarin niitä kelausvanteita varten. yeah,huippu juttu!!!!!!!!!!!
hilpasin siitä kauppaan. tarkoituksena oli hankkia mittalaite. rakennetunnistin. löytyi. nyt on laserit ja kaikkee!! kaupassa tapasin ykän,joka kutsui mut kahville laajikseen. kävin tuomassa ostokset himaan ja hilpasin matkaan. ensin kävin tapaamassa adhd-koiraa. kahvin jälkeen koppasin ykän messiin ja lähettiin kylille yhille.
olihan se taas... mut sattuipa joukkoon yks ihan fiksukin tapaaminen...
mulla on huomenna fyssari ja hieronta. paljastan nyt syvimmät ambitioni:toivoisin,että ne suorittais sama henkilö. mutta ei,niin ei oo. joudun vaan tyytymään näihin mun harhaisiin unelmiini. nojoo,kovasti oon harhanen,mut mikään laki ei käsittääkseni kiellä unelmoimista. right?
mul syntyi taas tänään uus ajatus sitä linlota ajatellen. heti kun tulee oikeesti lämmin,aurinkoinen päivä,lähen testaa!!!

Ei kommentteja: