perjantai 10. lokakuuta 2014

10.10
wiuh! mahtavan viehättävää! meillä oli tänään maalaus. oltiin keräännytty oikein isommalla porukalla. syykin siihen oli selvä. kunnan vammaispalvelun kanssa oli sovittu tapaaminen. pullatkin oli ja kaikkee!! no,ei ne tulleetkaan. ja pahkeinen,eivät muistaneet ilmoittaa. hyvien virkamiesten nohevaa toimintaa. eh?
ens vuoden suunnitelmat,ryhmän tulevat suuntaviivat jäi käsittelemättä...
kumma,en oo yhtään yllättynyt. tottuneena vammaispalvelun toimintaa,tää ei nyt ihan puskan takaa tullut. mut silti,ihan oikeesti,oletin kyllä,että siellä on aikuisia töissä. toisaalta,koska näitä "virkamiehiä" ei saa koskaan edes puhelimeen,ihan varma en oo. ainakin tämmönen pelleily osottaa vähän muuta.
eipä hätää. hössöttäminen oli läsnä. jollekulle kunnan vammaispalvelu edustaa kai jotain suurta ja hienoo. virkamiesten aatelia. ainakin toiminta kuvataidekoululla jälleen kerran osoitti sen. voi näitä monilahjakkuuksia. ei metriäkään ilman saattajaa,oikeesti.
kävin kaupassa,tulin kotiin. posti oli tullut. mutsi ja faija tuli käymään. onneks tulivat. mutsi luki mulle postit. oli tullut kirje sairaalasta. mun rasvapatti lopultakin poistetaan. aloin laittamaan aikaa ylös kalenteriin. o-ou. tuplabuukkaus. mulla on just silloin se tapaaminen hus-apuväline-yksikössä siitä mopo-jutusta. mikä siis neuvoksi? nopea päätös,päätin soittaa sairaalaan ja vaihtaa ajan. eihän vaiva oo ihan akuutti ja toisaalta taas,mopoa tarviin päivittäin. eiei jani,siellä on puhelin aika silloin ja silloin. sit pitäis ilmottaa toiseen numeroon marevan-lääkityksestä. nekö ei sitä siellä sairaalassa tiedä??? toiminta näkövammmaselle ja huonomuistiselle tässä puhelinaika-byrokratia-helvetissä on tehty likimain mahdottomaks. sitäjatota pitäis sinnejatonne ilmottaa. viittiskö? eihän virkamiehetkään viitti...
olenko nyt liiankin ironinen? ehkä,mutta toi mun mussukka niin viettelevästi tosta sohvalta kyylää mua...

Ei kommentteja: