torstai 30. tammikuuta 2014

30.1
oikeestaan ihan hyvä päivä. aamulla kävin pankissa maksamassa kuukauden viimeiset laskut. selviin tästäkin kuusta ilman velkavankeutta! siitä tuli hyvä pössis.
pelipäivä oli. sekin oli ihan jees,vaikka samat "ongelma-ihmiset" on aina vaan. hermot ei mennyt,onnistuin  jättämään ne omaan arvoonsa ts. arvottomuuteensa. anteeks,vähän tollai purskahti...
kipukynnyksen tänään pääsi ylittämään mun ajatukset laiskoista ihmisistä. ärsyttää ihmiset,jotka antaa turhia,katteettomia lupauksia. ja kehtaa vielä patsastella. ihmettelen ja mietin mikä oikeesti saa ihmisen antamaan lupauksia,joita ei täytä. kyseessä täytyy olla joku jonninjoutava itsetehostus,muuta syytä en ole keksinyt. myötätuntoni ei taida kuitenkaan riittää heikolla itsetunnolla varustetuille ihmisille. en sääli,mutta oma pettymiseni heihin tuntuu aina pahalta.
ainiin... eskon kanssa käytiin nauttii päivä-teet babylonissa. joojoo,uskokaa ny,ihan hetero-hengessä!!!
huomenna on taas kuvataide-päivä,jospa ne mun jummppa-ohjeet lopulta valmistuis! yks muukin työ on kesken,mulla on siihenkin tässä kahdessa viikossa kehittynyt pari ideaa...
hienoo on,että suvee kohti ollaan jo voimakkaasti matkalla. yhä useammin mieleen tulee ne viipyilevät kesäyöt. ja ne ihanat tuoksut!!!!! yeah!!!

Ei kommentteja: