sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

26.3 huumorin ja vaalityön viikonloppu

vauhdikkaana eteni taas koko viikonloppu.

perjantai 24.3
stand up picnic kipinässä oli tän viikonlopun prologi. väkeä oli paikalla mukavasti.
koomikot (aatu rajala,tuula kolehmainen,antti syrjä,jari teurajärvi,albert kajava) oli kaikki hyviä.
ja illan mc kaisa pylkkänen oli kans hyvä. iltaa yritti terrorisoida tero ja kaisalta tais palaa proput. jälki ei ollut erityisen ammattimaista... kokonaisuudessaan ilta oli hauska. järjestelyt oli hienot ja puitteet totutut paitsi,että lava oli eri paikassa... mikä oli järjestävältä taholta hyvä oivallus!

tietty shown jälkeen piti lähtee jatkoille baarikierrokselle. koko seurue oli oikein viehko. niin viehko,että taisin jopa oikein sydämistyä. joskus kunnon retropössis vaan toimii.
juu iltahan toki pimeni ja johkaannuttiin vielä kristan johdolla takas kipinään. jatkojen jatkoille tietty! työntäjänä oli pitkätukkanoviisi ja kaatuminenhan siitä seuras. vieläkin niska hiukan kipunoi. kuvia  stand upista tai tapahtuneesta tragikoomisesta keikautuksesta ei oo,koska ei ollut kameraa messissä. sori...


kipinällä touhu oikein kiihtyi lauantaina. siellä oli perhepäivä. oli kasvomaalausta,poniratsastusta,pelle ja eija ahvokin kuulema kävi. mä en ollut enää silloin paikalla.
muutamia oikeinkin mukavia kohtaamisia ja taisin siinä muutaman flyerinkin jakaa. meillä vihreillä oli siellä hyvä edustus.

tänään sunnuntaina jatkoin flyereiden jakamista ja mainosten kiinnittämistä ympäri kyliä eri kohteisiin. teippiä kului enkä ihan satavarma oo tuliko kaikki mainokset ihan suoraan. mukavia kohtaamisia oli edelleen ja kovasti avartavia keskusteluita. mopolla liikkuminen alkaa olla kohtuu mukavaa,kun lähes kaikki kadut on jo lakaistu. hengessäni oon aika tyytyväinenkin viikonlopun vaalisaldoon. "kaikkeni annoin,hetken heilua jaksoin." (e. leino)

Ei kommentteja: