sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

19.3

touhukas viikonloppu takana. koska en itse oikein saa mitään vaali-oheis-juttua aikaan,vierailen aktiivisesti kanssaehdokkaiden vaivalla väsäämissä tapahtumissa. tässä kuvia viikonlopun ensimmäisestä. tapatumapaikkana prisman parkkis,jossa suuresti ihailemani ehdokas Reetta Hyvärinen (ehdokasnro 188) piti linnunpöntttötyöpajaa. niinkuin tossa ylemmästä kuvasta huomaatte,on mulla nyt uus linnunpönttö,jonka asennan tohon lähimetsään jo kenties ens viikolla.

tähän väliin käytän nyt lauseen tai pari kertoakseni teille mielipiteeni Reetasta: siinäpä ihailtava tyyppi!! enpä olekaan pitkään aikaan tavannut noin fiksua ihmistä! Reetalla on vankka tieto-taito ympäristön hyvnvoinnista,luonnosta ylipäätään ja kunnan tapahtumista ja rakenteista. nopea äly ja kaunis ulkokuori,ketä se ei miellyttäis? tähän kun vielä yhdistää Reetan selvän verbaalisen lahjakkuuden,voin vaan haukkoa henkeäni! minun lisäksi Reetan olemassaolo on hyväksi tälle kunnalle!! ja rohkenen olettaa,että myös tasavertaisemmalle maailmalle. kiitos Reetta,että oot olemassa!
*tunteellinen avautuminen viimein irtosi musta*

illalla käytiin vielä ykän kanssa viettämässä äijien iltaa pizzan merkeissä. ts. oli meillä PiHin hallituksen kokous samalla.

meillä vihreillä oli tänään semmonen lähimetsä-tempaus. tarkoituksena oli mennä lähimetsään ja ottaa kuva. en mennytkään yksin tohon lähimmäiseen metsään termarin kanssa.
vaan menin tähän lähelle ns. valmiiseen pöytään.. oli kahvia ja pannukakkua.
pyydän jo anteeks,jos nimet on nyt menneet sekasin... mä kun en vieläkään oikeen näe...
tilaisuuden kai järjesti saara huhmarniemi. paikalla oli jonkin verran porukkaa. mm. päivi kujasalo (ainakin facen mukaan) ja emmi wehkaoja,jonka tunnistin äänestä. se kun on aivan ihana!!!



Image may contain: 5 people, people smiling, outdoor
mulla oli kuvaajakin messissä,mut se tais sössii jotain mun kameralla. noi kuvat uunotin netistä...

taas yks viikonloppu takana. hauskaa oli,kiitos osallistujille. ja anteeks uimahalli,kun en tullut lauantaina. en ehtinyt. en oo sua hylännyt. nähdään vaiks huomenna.








Ei kommentteja: