sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

24.7
vauhdikas kuvaa ehkä parhaiten tätä viikonloppua.
lauantaina oli kauden päätavoite patsastelussa. rantalentopalloturnaus syviksellä.



hiukan tihkusateinen sää pilasi riehakkaan tunnelman. homosiidereitten riehakoittamana valitsin mielessäni ton alimman kuvan daamin rannan paras peräisimmäks. ujona poikana en kuitenkaan kertonut siitä hälle. humalluin siideristä. olen siideripissis... ja siilti hetero!!!

taidetta kasvissosekeitolla ja juustokakulla.
sunnuntain olin kesäkahvilassa toverillani maisalla kyrkvallassa. maisa asuu siellä ja omaa siellä oikein simsakan ateljeen.




maria ja maisa olivat nähneet paljon vaivaa interjöörin eteen. kaikki oli kovasti kaunista. ja toi yhden taulun tyyppikin näyttää jotenkin tutulta...
kiitos maria,kiitos maisa. niin... kaikesta! ootte huippuja!!!!!!!!!!!!!!
illan sain viettää oikeinkin viehkossa seurassa. suuri punakynä oikein alleviivasi asiain nykytilaa. nyt heiskasta viedään eikä heiskanen valita!!

pöllänenkin soitti vielä tossa illalla. ilmoitti edelleen olevansa puheväleissä naapurinsa kanssa. joka onkin varsin ymmärrettävää,koska naapuri viljelee maata. ikke penaalin terävin kynä! eivaan... saan lopulta sen traktorin renkaan. taino... saaminenkin on kovin suhteellista.. ilmaisia lounaita ei ole olemassa!!!!

Ei kommentteja: