sunnuntai 6. joulukuuta 2015

6.12
itsenäisyys-päivä. rentoa joutenoloa. käytänkin tän pysähtyneen hetken eilisen illan tapahtumien päivitykseen. mun varsin huterien muistikuvien mukaan,kamerasta saattaa löytyä pari kuvaakin.
oli ne rokkarin pikkujoulut. lähdin mestoille yksin,mut nti saarelainen soitti matkalla. sovittiin tärät rokkariin.

menin siis mestoille. siellä soitti bändi. ts. duo.
hyvin soittikin!! bändin ja riitan lisäks ykäkin oli paikalla. keikan keskeytti kolme miestä,jotka itsenäisyyden kunniaksi lauloi finlandian. wau!!

nojoo,mut bändin jälkeen lähettiin bestikseen. siellä oli enemmänkin tuttuja. kyyhkyläiset malin ja fredrik oli mestoilla. sitten niillä oli messissä nainen,jonka nimeä en muista. ehkä johanna? johannalla oli pehmeet kädet. i-h-a-n-a-t! jos on semmoset handut,ei voi olla ihan paska ihminenkään. sit ove oli siellä. niin ja palvi. viina virtas ja hauskaa oli.
bestiksessä tuli pilkku ja mun ykätoleranssi tuli täyteen. lähettiin eri teille. mä menin pubin katoksen alle,koska sato vettä. katriina ja sen siippa tuli tervehtimään,olivat tulossa... niin jostain.
pubissa tuli kai pilkku,koska porukka rynni pihalle. ihanainen mirva lupautu työntää vesisateen halki himaan. kovin röykkystä kyytiä,mut kotiin pääsin. kiitos mirva!!

tänään oon sit feidannu niinku oikeestaan kaikki. tankannu kroppaa. joskus pyhä ei oo tyhmä!

Ei kommentteja: