perjantai 25. joulukuuta 2015

25.12
selvästikin oon ollut kovin kilttinä,kun eilen sain läjän lahjoja. ja vaikka kuvassa näkyvä tematiikka onkin... noh... viihde painotteinen,sain hyödyllisiäkin lahjoja. mm. uuden seinäkalenterin,että saan laskut pidettyä paremmassa järjestyksessä.
hannele oli taas loihtinut huippueineet!!


kommelluksiltakaan ei säästytty. koska karo ei yhtään oo tottunut siihen,että saa elämässään tehdä mitä haluaa,se yhtään ei oo egosentrinen ja röyhkee piski (vaikka onkin kai puhdasrotuinen), päätti ottaa suklaakakun pöydältä ja syödä sen. sen omistaja (mutsi) reagoi tietty tilanteeseen niinkuin vastuullinen,aikuinen koiranomistaja reagoi. eli naurahtaen koiraa torumalla ja häipymällä röökille...
toinen hässäkkä aidosti oli hauskempi ja kivasti alleviivaa nykytekniikan hienoutta: hannele,hippi ja mutsi lähti käyttämään aterian jälkeen koiria ulkona. julia,tuo angstinen teini ja penaalin terävimpiin kuuluva kynä huomasi tilaisuutensa tulleen. salaspaddulle! häthätää julia suuntasi yläkerran partsille. aah... rööki palamaan. ihanasti savut korvasi moninkertaisesti sen tuskan,jonka julia joutui kestämään kun aikuiset nauttivat juhlapäivällistään ihan liian pitkään. äkkiä julia kuulee ääniä. joni,julian veli,kävelee huoneeseen. joni haistaa heti,että julia on röökillä partsilla. joni kuitenkaan ei mee partsille. julia on paniikissa. mitä tehdä? vaakakupissa painavat sekä röökaamisesta ja sen odottamisen täyttymyksestä tullut hyvä ja aikuinen olo sekä... niin...jonin äkkiarvaamaton ilmestyminen huoneeseen. kuinka toimii julia tällä kriisin hetkellä? nykytekniikka astuu näyttämölle. julia päättää lähettää tekstarin jonille. "tuu alakertaan". siis ei paniikissaa tumppaa röökiä vaan lähettää tekstarin. fiksu tyttö. no,joni siis tietää julian olevan röökillä partsilla ja vastaa tekstariin "miks?". mä jäin miettimään... miten julia ajatteli tilanteen päättyvän? ei varmaan ainakaan niinkuin se päättyi. anyway,teinit on saatanan outoo porukkaa.

pitihän munkin sykettä nostaa. lähinnä innostuksesta.
joni oli ostanut tommosen nikolle lahjaks,pakko oli testaa. heti,kun kaupat aukee... pitää hankkia tommonen itselle!!

Ei kommentteja: