torstai 16. kesäkuuta 2016

16.6
aloitan pienellä referaatilla tästä saamastani lapusta:"jani heiskanen on osallistunut kirkkonummen melojat-kyrkslätt paddlare ry:n järjestämälle melonnan alkeiskurssille 13.-15.6.2016. kurssilla on opetettu melontaharrastuksen turvallisen aloittamisen kannalta keskeisiä tietoja ja taitoja sekä teoriassa että käytännön harjoituksissa."

todistus toteaa,että olen täysinoppinut avomerimeloja. tai ei ehkä sentään,mutta nyt on alkeiskurssi suoritettu!

harrastus on hieno ja riittävän haastava. tää huono näkeminen tosin rajottaa sitä,koska jokainen lokki,saari ja laituri näyttää mun siilmissä ihan samoilta. yksin en voi lähteä itämerta ja muita valloittamanaan. onneks oon sen verta sosiaalinen tyyppi ja kimpan porukka on niin joviaalia,että varmaan saan aina jonkun mukaan. suurin ongelma on se riiippuvaisuuden tunne,jota pitää vaan oppia sietämään.

muita ongelmia:sähköovi ei toimi. ovikello toimii silloin kun sitä itseään huvittaa. kahvi on loppu ja tennis-sukka rikki. nää murheet ei tunnu missään,koska mulla on huomenna treffit. kulmahousujen prässit kuntoon ja kajaalit sun muut kohilleen. oikeesti odotan huomista.

Ei kommentteja: