sunnuntai 15. toukokuuta 2016

15.5
ihan selkeitä dagenefter-tunnelmia. olin eilen rokkarissa etelän vetelät-keikalla.


keikka oli hyvä,mutta humalluin ennenkaikkea seurasta. olin riitan kanssa liikenteessä. yllättävä yhteisesiintymisemme huomioitiin. sekä moitteeton habituksemme sekä aina yhtä valoisat luonteemme saivat suitsutusta. jopa ehkä liiankin suurella mitalla. mäkin oikein hämmennyin.
isommassa kuvassa hiffasin jotain olennaista: relevantteja eivät ole yksilön ominaisuudet. olennaisempa on se,että missä seurassa liikkuu. pystyn toteamaan tämän vailla yhtään negatiivista tunnetta. olen vain onnellinen ja ylpee,että riitta on kelpuuttanut mut kaverikseen. joo,onhan riitan seura katu-uskottavaa,mutta se on myös kivaa,joskin ajoittain aika haastavaa. riitta on fiksu,kaunis,nopea,äänekäs ja ihana. vain siis muutamia määritelmiä mainitakseni. kiitos riitta,että oot olemassa.

huomenna lähen sinne räfsöhön jeesusleirille muutamaks päiväks tapaamaan hienoja ihmisiä. niin ja tiedä vaikka mitä henkiolentoja. kettu kuittaa ny,julistan radiohiljaisuuden.
niin ja lunasta älkää olko huolissanne, alamainen niko käy pitämässä valtiattarelle seuraa ja antamassa jumaluudelle päivittäisen annoksen ambrosiaa.

Ei kommentteja: