lauantai 27. kesäkuuta 2015

27.6
olipa hauska illanvietto eilen. menin ensin kipinään nuuhkimaan tunnelmia. se kyl oli pettymys. siellä piti olla jamit. jep. pienehkö lauma musisoivia nuoria. plääh. sääli,melko hengetöntä.
noh,tommi pölähti mestoille. oli menossa bestikseen. lähdin messiin. juottolassa oli juottolan tarjonta. koska täydellisyydessäni en tietenkään osallistu tuohon keskiluokkaiseen pämppäämiseen,säilytin sivistyneen kahvi-linjani. tommin lisäksi paikalla oli malin. se oli tosi hyvä juttu,koska malin on kaunis,hauska ja tosi fiksu. meitsi tykkää tosi paljon! malinin mutsin kanssa ollaan sillai eturistiriitatilanteessa. se on sanonut:"onhan se nätti,mut ei sillai oikeesti kaunis". olen eri mieltä. malin on kaunis. huippukaunis!!!! pöydässä istui myös ove. siinäpä hauska mies! tilanne on myös ovella hallussa. kerrassaan hieno mies!
tänään olin purjeessa. tai oikeammin tutustumassa pienvenesataman anatomiaan. yritin etsiä tuulettoman ja aurinkoisen mestan kombinaatiota. oikein en onnistunut. roppakaupalla löytyi vaan raikasta meri-ilmaa.
kiivaasti odotan jo maanantaita. tarkoituksena ois hankkia iso läjä romumetallia. ainakin neuvottelut pitäis saada käyntiin.

Ei kommentteja: