keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

25.3



facebookin voimaa. huomasin tänään postausvirrassa mainoksen. päivän suunnitelmat meni uusiks. skippasin omat sporttailut ja lähin validiaan (ent. synapsia). oikein taxin häthätää alleni tilasin. paikalle oli päästävä. siellä oli sillai pyörätuoli-tapahtuma ja itse aleksi kirjonen mestoilla. muutenkin huippupössis,oli temppurataa ja kaikkee.
kirsikkana kakussa oli lauma oikein nättejä fyssari-opiskelijoita. niin... ja pt-keskus oli esittelemässä sporttituotteitaan.
oon jo pitkään haaveillut semmosesta vyöstä,jolla tuolin saa kiinnitettyä perseen alle. kävin aleksilta utelemassa tuoreimmat tipsit ja sitten rynnin kysymään vyöta pt-keskuksen tyypeiltä. homma hanskassa. lupas ottaa kuvat eri vaihtoehdoista ja lähettää ne mulle sähköpostiin. oujee.
sitten unohduin jutskaa parin hegumallisen fyssariopiskelijan kanssa vammaisuuden kipupisteista. annoin kaikkeni unohtamatta perusprinsiippiäni: olen vammainen. fyssariopiskelijoiden kuuluukin välittää musta!!
no,anyway,tapahtuma oli hieno ja oikein mielenkiintonen. pyörätuoli tutuksi kävelevillekin!! sitäpaitsi... ahteen harri,kävelevä (feikki-vampo),on yks taitavimpia jakkaran käsittelijöitä,joita tunnen!!!
ja oikeinkin sykähdyttävää oli nähdä pikkujakkara,jossa istui eri-taitava ja sopivan sitkee jantteri. harri hiukan auttoi jyrkimmissä mäissä. kuului vaan huuto:"tässä et saa auttaa yhtään!!"

Ei kommentteja: