keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

11.3
nyt on jania taas testattu. mulle tehtiin fyssarissa bergin tasapaino-testi. sain tulokseksi 36.
tässä vuosien saatossa mulle on tehty tää testi lukuisia kertoja. testin tehtävä on kai selvittää toimintakykyä ja kaatumisriskiä.
no,mä en nyt kyl tiedä,onks toi mun tulos hyvä vai huono. en tiedä ees paljon on maksimi. 100? anyway... vuonna 2002 lähdin nollasta ja tähän on tultu. parasta jutussa on,että tulos vaan edelleen paranee. enkä oo ees vielä viittäkymppii!!!
sitäpaitsi... poikkeuksellisesti,kati (hän on ihqu!) teki testin mulle. ja hän ehkä koski muhun loppuvenyttelyssä. voitte tietysti sanoa,että "koskeminen kuului terapiaan". ei,ei,minä en usko. ainakin päässäni alkoi pyöriä särähtelevä,pomppiva videonauha ja korvissani alkoi soida villi pornokomppi.

julkisuuden kiroja. yks minnan asikas oli lukenut lehtijutun musta (olenhan julkkis nykyään) ja halus "tavata heiskasen janin". minna oli kertonut,että "tossahan se on viereisessä huoneessa". tapaaminen järjestyikin heti. ihmeellistä,olenhan kiireinen julkisuuden henkilö. jutskattiin hetki ja nainen tulee huomenna pelaamaan meidän kanssa palvelutalolle.
meillä on tänään ykän kanssa futisiltamat. samalla se tuo mulle videokameran lainaan. nyt starttaa heiskasen elokuva-tähteys!! producer, actor ja lattiamanu!!

Ei kommentteja: