torstai 4. syyskuuta 2014

4.9,vaikka nää nyt käsitteleekin 3.9 tapahtumia...
ihminen ei oo kone. hyydyin kuitenkin eilen jo aikaisin. tapahtumien määrä hyydytti.
aamulla sain tiedon,että voin toimittaa mopon sinne huoltoon. rivakasti heti piti järkkää hommaan kyydit. teinkin sit niin ja homma pelitti. mopo häipyi nyt taas sinne HUSsille,toivottavasti valmistuu pian,liikkuminen ilman on helvetin hankalaa. nyt ei auta kuin kärvistellä manuaali-tuolin ja käsipyörän varassa. kovinkaan äkkinäisesti en pääse edes kauppaan...

nojoo,mut sitten hilpasin tohon urheilukentälle. oli fyssari ja se cooper fillarilla. ai että,mä tykkään tosta testailusta!!
suorittaminen tuntuu ainakin olevan kohtuu tasasta. toissapäivän kahden testikierroksen jälkeen asetettu tavoite 3200 metriä ylittyi niukasti. itse suoritus ei nyt ollut häävi,en oikein saannut itsestäni maksimia irti. testin jälkeen palauttelin jotain pari minuutin ja taas normaali elämä jatkui... mentiin vielä kävelemään portaisiin fyssarin kanssa. se oli sit siinä.
kun nyt kerran olin liikkeellä,kävin samalla kaupassa...
tulin kotiin ja söin. koska testistä jäi hiukan vaillinainen olo,päätin vielä ottaa kunnon hiet keskiviikkoo-jumpalla. onnistuin.
sitten keskityinkin koripalloon/lentopalloon. siellä ihan ei tainnut sujua kuin leffoissa. huihai,simahdin sitten voipuneena. pelottavan aikaisin,myönnän.
tänään lähden pelaamaan. pitääkin lähteä hyvissä ajoin,kuten sanottu,liikkumin tällä jakkaralla EI OO ihan yhtä nopeeta kuin mopolla!!

Ei kommentteja: