tiistai 16. syyskuuta 2014

16.9

niinniin... onko tämä nyt laitaa? tai reunaa?? entä,jos naapurin helvi nyt ottaa arskaa pihalla yläosattomissa? mä nään sen tissit!! rakkaudella oon kasvattanut puskiani. syyslannoitettakin viime viikolla laitoin. rikkaruohot kitkin ja hakkeella viimeistelin. niinno... ekaks piti pitkäkyntisenä hiipiä mopon ja ämpärin kanssa kylille ja pölliä hakkeet. kunnan puskien alta omin käsin raastoin. voin kertoa,ei kaikkein yksinkertaisin projekti.
ja mitä kävi tänään? kunnan häikäilemätön työntekijä tuli suojavarusteissaan ja moottorisahan kanssa tohon pihalle. niin se vaan kylmäverisesti katko puskat. joka ikisen.
oishan mun pitänyt tulkita aamun merkit oikein. vetään oikeat johtopäätökset,kun vampyyri tuli ottaa verta. veri-kylmäverinen.
ja sitäpaitsi!!! naisen kaipuuni alkaa olla aika tapissaan,koska vampyyrissakin havaitsin eroottista latausta. päässäni pyöri jo (katkonainen) videonauha,jossa oli hoitajatar valkoisessa puvussaa (ei alkkareita) sanomassa:"voi kauhee,tuota vertahan roiskahti puvulleni. otan nyt tän kostuumin pois,että herra voi tarkastella ettei mun baby-oilia kiiltävä,hyvin treenattu kroppani vaan vaurioitunut.".
nojoo,mut lätkäilta tiedossa ja se on nastaa!!

Ei kommentteja: