torstai 21. marraskuuta 2013

21.11
facebookkiin on nyt perustettu nimeäni kantava ryhmä. "heiskanen kelaa ranskan ympäri". olen siitä ylpeä ja kerron nyt mistä on kysymys: ensiksi on todettava,että ryhmän nimi on hieman harhaanjohtava. en oikeesti ole lähdössä ranskaan. kyse on ideasta,joka syntyi tampereen apuväline-messuilla. siellä pajulahdan osastolla esiteltiin käsipyörä-harjoituslaitetta (virtual),jonka aion hankkia. sen ympärille siis tää ryhmä facebookiin on perustettu. herra tiusanen ja hänen tuotantoyhtiönsä macro comet produktion dokumentoi prosessia. pienempiäkin tavoitteita kuin ranskan ympäriajo löytyy,niistä myöhemmin.
vallitseva tilanne on,että mulla on laina mopoon vielä osin maksamatta. 6 kk vielä ennenkuin voin ottaa uuden lainan tätä hommaa varten.
eli homma alkaa nyt jo olemassa olevien värkkien (itse käsipyörä,videotykki,yms) tuunaamisella. varojen mukaan tietty. fillarin vaihteet ainakin vaatii vähän päivitystä. niin ja tietty omakin kondis ois fiksuu virittää...
eli pienin, varovaisin askelin edetään. kohti unelmaa kuitenkin. liittykää ryhmään facebookissa,osallistukaa matkaan,antakaa ideoita ja mielipiteitänne!!

Ei kommentteja: