perjantai 24. huhtikuuta 2015

24.4
kovasti hämmästelen sosiaalisen elämäni vilkkautta. vasta muutama kuukaus sitten olin treffeillä... ja nyt jo taas uudestaan! huh,oikein hengästyttää.
määrän asemesta panostankin nyt laatuun. erittäin harvoin,jos koskaa, saa viettää aikaansa yhtä kauniissa ja hurmaavassa seurassa. ikävästi korvissa tinnitti:"mitä,enkö minä olekaan ainoa täydellisyyttä hipova?"
tämän eufoorisen tunnelman lisäksi kaikesta pitää oppia. tästäkin. tässä kavalgaati tänään opituista asioista tai asioista,jotka tänään saivat vahvistukset: 1)älä puhu koskaan naisen kanssa jääkiekosta. voit a)tuntea asiaa paremmin kuin nainen tai b)kannattaa väärää joukkuetta. kumpikin ovat yhtä huonoja vaihtoehtoja. 2)viihtyäkseni vaadin keskimääräistä sekopäisempää ja fiksumpaa seuraa. elämä on iloista itsensä häpäisyä. 3)urheilu-bemari on ihan kiva lelu,mut ei siihen pyörätuoli mahdu. niih!
kiitos seuralaiselle mukanaolosta. oot hieno ja hauska ihminen. oikeesti.
nyt jo odotan seuraavaa kertaa.
kovasti ajatukset jo harhautuu huomiseen. aikainen herätys,tiukka rästi-kuntoilu. sitten hellimään kreikkalaisen kiekonheittäjän varttani uimahallille.

Ei kommentteja: