perjantai 18. tammikuuta 2013

18.1
noniin. tässä se nyt on. pro-inva-kreikkalainen kiekonheittäjä-välimerellinen 7.4-aamiaiseni. tällä kehittyy nuoreksi urheilija-nuorukaiseksi. suosittelen tätä myös ei-vammaisille. näyttää toki pahalta,mutta maistuu hyvältä. silmät vaan siis kiinni.
kehitystyö on ollut pitkä. kaikki yksityiskohdat on tarkkaan harkittuja.
ohjeet: pohjiks kaurapuuro. keitettynä kauramaitoon. määrä on jotain puol litraa. nöttköttii kolmasosa purkki. pakaste-maissia. mausteeksi paljon kanelia. grillausmaustetta. paahdettua sipulia. ja tietty rasvaa. valmistamisen jälkeen vielä omena-hilloo. juomaksi puoli litraa hera-proteiinia. varoitus (taas): lopputulos ei välttämättä ole kaunis,mutta maittava.
kuten ehkä tarkemmat huomaavat, aamiaiseen ei sisälly kasviksia. siksi syön vitamiinit lisäravinteina. d ja c-vitamiinia, magnesiumia ja sit vielä omega-3.
tällä satsilla pärjää,jopa tällai enemmän kuluttava sporttaaja tonne iltapäivään,jolloin nautin päivällisen. usein se on eineksiä,mut nyt viikonlopuks ostin grillatun kanan,johon kyytipojaks joni keitti tänään riisii ja duunas curry-kastikkeen

Ei kommentteja: