torstai 28. toukokuuta 2015

28.5
eittämättä oon taiteellinen. alkuviikon jeesus-leireily on ohi ja on aika tarrautua arkeen. tuomisina on tää työni,johon angstissani oon siivonnut sieluni.
leirillä oli kaikkee mukavaa touhuttavaa. en pitkästytä pitkällä monologilla tapahtumista,vaan tiivistän:ruokaa oli riittävästi. ja se oli hyvää.




saari oli tosi kaunis. ja lomon kanssa pysty ihan hyvin liikkumaan. rakennukset sen sijaan ei todellakaan olleet esteettömiä enkä välttynyt muutamalta muksahdukselta. muunmuassa tipuin terassilta,mutta selvisin selkeesti hengissä. siellä kun oli niitä suojelusenkeleitä.
ydinseurakuntalaisilla on hiukan outoja harrastuksia. vai miltä kuulostaa virsikirjan ulkoa-opettelu?
tänään olin tosiaan jo arjessa tiukasti kiinni. kävin pelaamassa,sovin pyörän huollon kesseliin. kävin kaupassa ja sit tos palvelutalolla oli semmonen henkilökohtaisen avustajan työnantajien yhteinen kokous. kunta järjesti. vähän mm. lainsäädäntö-juttuja.
huomenna on maalaus taas. oon innoissani. tapasin iki-ihanan katriinan jo tänään tossa kylillä. se oli ikäänkuin preliminääri.
ainiin...ja allasrenkaat tuli tänään postissa. ja tilasin t-paidan. jäljelle jää enää kysymys:mikä mahtaa olla puolapuiden tilanne?

Ei kommentteja: